eFotbal premiership milujufotbal fotbal.hattrick.cz golfdigest probasket sportwin dokonalazena

Forma v prachu? Ribéry se v posledních týdnech souží!

Autor:
Datum: 25. 7. 2014

Tvrdě se do posledních dní pral o Zlatý míč. Byl hodně dotčený, když fotbalový grál pro fotbalisty nezískal. Dalo se to i pochopit, loňský rok měl naprosto neskutečný. Jenže teď? Na hřišti vidíme jen stín Ribéryho z roku předešlého.

Názorně se to dalo vysledovat ve středečním klání Ligy Mistrů, kdy Bayern dorazil na půdu Realu Madrid a v utkání padl 1:0. Nutno podotknout, že zaslouženě.

A Franck? Tomu se hrubě nedařilo. Ze hry musel „už“ v 72. minutě, což je věc nevídaná v takto důležitém utkání. Je však třeba zdůraznit, že levá strana Bayernu byla nebezpečná hlavně kvůli neúnavnému Alabovi, nikoliv francouzskému mušketýrovi.

Celý Bayern tak zajisté doufá, že se Ribéry do odvety zmátoří. Bez svého klíčového borce by šance na úspěch byla zas o kus menší a to si v Bavorsku rozhodně nechtějí připustit. Jenže nebylo by moudré Francouze posadit a vyslat do hry jiného vlčáka, například Götzeho. Nechme se překvapit, co Pep Guardiola vymyslí!

-Jiří Kunášek-

(foto: facebook.com)

Reklama


Komentáře


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace