eFotbal premiership milujufotbal fotbal.hattrick.cz golfdigest probasket sportwin dokonalazena

Jak Ribéry šlápl vedle aneb uletět si s nezletilou se nemusí vyplatit

Autor:
Datum: 1. 7. 2014

Aférky ve fotbalovém zákulisí vznikají velmi často a nevyhnul se jedné obrovské ani Franck Ribéry. Před čtyřmi lety byl rozebíranou osobou nejen ve francouzských bulvárních kruzích.

V roce 2009 tak trošku zapomněl na ženu, dvě děti a na pořádnou mnichovskou kalbu si nechal do hotelu přivést z Paříže luxusní zboží v podobě prostitutky. Jenže ta neměla ještě ani osmnáct.

Díky tomu hráči Bayernu hrozilo tři roky vězení a pokuta 45 tisíc eur. Obdobné tresty hrozily i Karimu Benzemovi. Oba si hojně s  již francouzskou celebritou užívali a rádi zaplatili. Dívka stála nějakých 2000 eur.

Zahia Dehar, jak se mladá sexbomba jmenuje, sama přiznává, že nikomu neřekla svůj věk. A Ribéry se hájí, že opravdu na nezletilou nevypadala. Takže soud nakonec proběhl až v letošním roce a za nepřítomnosti obou fotbalistů taky po pár dnech skončil. A to odročením celého procesu.

Není pochyb, že mladá Dehar se chtěla vyloženě dostat jen do popředí mediálních vln, což se ji podařilo a momentálně si nemusí vydělávat tak, jak vydělávala, dělá módní návrhářku.

-Karel Dostál-

Reklama


Komentáře


2 Comments

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace